Wie ben ik?


Hoi! Mijn naam is Sandra de Waard en ik ben de trotse eigenaresse van Experium. Wist je dat Experium een onderdeel is van mijn eigen atelier: Het Rariteiten Kabinet? Al 10 jaar verzorg ik workshops voor kinderen op evenementen en maak ik mijn eigen kunstwerken voor de liefhebber. Daarnaast sta ik al 8 jaar voor de klas als (bevoegd) techniek docent. Als mentor/leerlingcoach help ik leerlingen met het vinden van hun talenten en begeleid ik hen naar hun toekomstige studie traject. Je ziet het misschien al: lesgeven zit in mijn bloed!
Ik ben een echte duizendpoot. Samen met mijn partner ben ik in februari begonnen met het uitbouwen van onze garage. Nu heben we een werkplaats van bijna 30m2! Naast werken als docent, ben ik kunstenaar, smid (officiƫel diploma 'Zwaardsmid' behaald in 2017) en schrijver van meerdere gepubliceerde verhalen.

Dit jaar ga ik naast dit alles ook beginnen als Creatief Dynamisch Coach. Lees hierover meer op de website.

Experium gaat de deuren officiƫel openen in oktober 2019. Tot die tijd zijn wij nog hard aan het werk om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Nog even geduld dus!
Nieuwsgierig?
Vraag hier een proefles aan.