Creatieve Coaching.

Creatief Dynamisch Coachen, is een vorm van coaching en begeleiding waarbij wordt gewerkt met creatieve opdrachten. Denk hierbij aan tekenen, schilderen, houtsnijden, kleien, en noem het maar op. Je werkt doelgericht en bewust aan dat wat jou uit balans brengt, onder begeleiding van een professionele coach.

Wat je maakt tijdens deze sessies gaat voornamelijk over dingen die je hebt meegemaakt op bijvoorbeeld het werk, in relaties, het gezin en op school. Het is wetenschappelijk bewezen dat onze hersenen de meeste herinneringen verwerken op 2 momenten van de dag: als we slapen, en als onze handen bezig zijn.

Met gerichte opdrachten gaan we jou helpen om gevoelens en emoties weer wat rustiger te maken. Dit doen we door je in je kracht te zetten. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke talent en daarmee opzoek naar jouw kern. Hierbij kun je geen fouten maken: alles is goed. Het gaat namelijk niet om het eindresultaat van je kunstwerk, maar juist om de reis er naartoe. Om hoe jij omgaat met dingen die wel en niet lukken, hoe jij op dat moment bezig bent jezelf tot rust te brengen.

Zie het zo: het werkstuk is het middel, het kunstwerk dat ben jij.