Wat kost Creatieve Coaching?

Creatieve Coaching is een vorm van problematiek begeleiding waar veel gereedschappen en materialen bij worden gebruikt. U zult hierdoor merken dat de prijzen van een consult daardoor iets hoger liggen dan bij een normale coach.


Houd u er rekening mee dat wij u als coach niet behandelen maar begeleiden, in een process waarin u opzoek gaat naar uw balans in het leven en verborgen talenten. Ook voor jongeren is dit het geval. Om deze rede wordt coaching helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

Hieronder vind u een overzicht van de prijs per consult.

Intake +/- 45 minuten € 30,-
Coaching sessie +/- 60 minuten € 55,-
Tussentijdse evaluatie +/- 30 minuten € 20,-
   
U heeft altijd een intake gesprek. Hoeveel sessies U nodig denkt te hebben overleggen we samen aan de hand van de voorgelegde problematiek. U bepaalt!


Tussentijdse evaluaties vinden plaats na 4 sessies (afhankelijk van het verloop van de coaching, zou dit dus ook al een eind evaluatie kunnen zijn). U merkt het: wij bieden maatwerk. Alles gaat in overleg en wordt volledig gericht op datgene wat U nodig heeft.


Let op: U wordt vriendelijk verzocht om aan het einde van iedere sessie de betaling te voldoen doormiddel van een PIN-betaling. U krijgt de factuur direct in uw mailbox.